Error
  • JFTP: :connect: Could not connect to host ' 127.0.0.1 ' on port ' 21 '


Om de veiligheid van u en uw huisgenoten te vergroten, kan u gebruik maken van een parlofoon of een videofoon. Beide systemen beschikken over twee of meerdere posten. Eén hiervan is buitenshuis (aan uw deur of poort) en de ander(e) binnenshuis. Langs deze posten wordt er met elkaar gecommuniceerd. Door gebruik te maken van meerdere posten binnenshuis kan u ook vanuit verschillende plaatsen in uw huis de deur/poort ontgrendelen (indien deze beschikken over de juiste installatie) en een ander voordeel hiervan is dat u ook met de andere binnenposten kan communiceren.

Bij de parlofoon communiceert u met de persoon aan de buitenpost zonder hem/haar te zien. Dit geeft natuurlijk geen 100% garantie op veiligheid omdat die persoon zich ook voor iemand anders kan uitgeven. Dat kan u enkel ontdekken wanneer u werkelijk de deur opent.

Het systeem van een videofoon is duurder dan het systeem van de parlofoon, maar hier kan u wel effectief zien wie er zich aan de buitenpost bevindt omdat hier gewerkt wordt met een camera. Zo hoeft u de deur/poort niet te openen om te weten wie erachter staat en dat zorgt natuurlijk voor een grotere veiligheid.

Beide systemen zijn zowel handvrij als niet-handvrij verkrijgbaar. Om de deur/poort te ontgrendelen, kan u bij een handvrij toestel gebruik maken van o.a. uw gsm. Het beeld van uw videofoon kan u ook bekijken via uw tv of pc (indien u beschikt over de juiste installatie).

Onze medewerkers staan u graag met raad en daad bij in de keuze en de plaatsing van uw parlofoon of videofoon.


 

Parlofonie - videofonie - Electro Winters