Error
  • JFTP: :connect: Could not connect to host ' 127.0.0.1 ' on port ' 21 '


Gebruikt u nog steeds een traditionele stofzuiger? Ergert u zich aan het sleuren? Is uw stofzuiger moeilijk te besturen, is de elektriciteitskabel hinderlijk en botst uw stofzuiger vaak met meubels of andere voorwerpen waardoor er beschadigingen optreden? Stoort u zich aan de verspreiding van warme lucht, stof en geur door uw stofzuiger? Maakt het lawaai van uw stofzuiger het onmogelijk om andere geluiden te kunnen horen? Dient u om de haverklap de stofzakken te vervangen?

Bent u al deze en andere irritaties meer dan beu? Er bestaat een oplossing. Kies voor een centraal gestuurd stofzuigsysteem.

Een centraal stofzuigsysteem biedt tal van voordelen: nooit meer sleuren; veilig (geen stroomkabel); hygiënisch (geen uitblazen van lucht zoals bij een traditionele stofzuiger); stil; kostenbesparend (duurzaam, geen stofzakken en filters); sterke zuigkracht.

Een centrale stofzuiginstallatie bestaat uit een centrale motor of vacuümpomp (meestal geplaatst in de garage, berging of kelder), een netwerk van buizen (in muren, in valse plafonds of onder vloeren) die leiden naar diverse ruimtes in het gebouw en daar uitkomen in inlaatkleppen (het aantal is afhankelijk van de grootte van de woning) en een opvangbak (bij de motor).


Een goed geplaatst centraal stofzuigsysteem is gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Onze firma staat in voor een vakkundige plaatsing en ook voor advies over stofzuigsystemen kan u bij ons terecht.


 

Stofzuigersystemen - Electro Winters